Szállítás és Fizetési módok

Szállítási információk

Megrendelésed a DPD futárszolgálat kézbesíti. Ez garantálja számodra, hogy belföldön a feladást követő munkanapon megkapd a csomagot. Magyarország területén belül lehetőség van bizonyos városokba szombati kiszállítást kérni felár ellenében, ezzel kapcsolatban kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot amennyiben szükséges. Más EU országokba a szállítási idő jellemzően 24-72 óra. 

Magyarország területén belül ingyenes házhozszállítást biztosítunk minden 15,000 Ft feletti* megrendelésre, 50 kg-os súlyhatárig (DPD Classic szállítási mód esetén).
(*az ingyenes szállítási ajánlat különleges csomagolást igénylő termékek esetén nem érvényes. Például füstfolyadék, effekt anyagok.)

15.000.- Ft alatti és 5 kg-ot meg nem haladó megrendelésekre a szállítási költség 990.- Ft a Magyarország területén belül.

Amennyiben egyszerre több terméket rendelsz, amelyek közül valamelyik nincs raktáron, úgy a rendelésed akkor adjuk fel, mikor valamennyi termék megérkezik raktárunkba. Amennyiben szeretnéd, hogy megbontsuk a rendelésed és a raktáron lévő termékeket előbb elküldjük Neked, kérjük, hogy ezt jelezd felénk. 

DPD Express - DPD 12:00

Amennyiben szeretnéd, hogy megrendelésed a feladást követő munkanap garantáltan még délelőtt (12:00 -ig) kiszállítsa a futár, úgy válaszd ki ezt a pluszszolgáltatást megrendelésedkor. A szolgáltatás díja bruttó 990.- Ft csomagonként. Ha megrendelésedkor több terméket rendelsz, amit fizikailag nem tudunk a mérethatárok miatt egy csomagba tenni, úgy kérjük vedd figyelembe, hogy ez a felár csomagonként érvényes és a webshop alapértelmezésként egy csomaggal számol, ami módosulhat mikor összekészítjük a megrendelésed - természetesen amennyiben ez szükséges, tájékoztatunk róla a csomagfeladást megelőzően.

Az Expressz szolgáltatás elérhetőségéről kézbesítési cím szerint tájékozódhatsz ide kattintva. A szolgáltatás jellemzően a nagyobb városokban elérhető, de kérjük győződj meg róla, hogy a Te címed szerepel-e a listán, mert amennyiben nem, úgy technikai okok miatt nem áll módunkban visszatéríteni a szolgáltatás meghiúsulásából eredő költséget.

 

Fizetési információk 

Webáruházunkban a következő fizetési módok közül választhatsz: 

- Utánvét
- Fizetés előre utalással
- Bankkártyás fizetés online
- PayPal 

Ha üzletünkben történő személyes átvételt választottál, üzletünkben készpénzzel, és bankkártyával fizethetsz, vagy előzetesen online is kifizetheted az árut bankkártyával, előre utalással vagy PayPal felületen keresztül.   

 

MANGO HÍRLEVÉL

Összehasonlítás

Nincsenek összehasonlítható termékek.