Szállítás és Fizetési módok

Szállítási információk

Megrendelésed a DPD futárszolgálat kézbesíti. Ez garantálja számodra, hogy belföldön a feladást követő munkanapon megkapd a csomagot. Magyarország területén belül lehetőség van bizonyos városokba szombati kiszállítást kérni felár ellenében, ezzel kapcsolatban kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot amennyiben szükséges. Más EU országokba a szállítási idő jellemzően 24-72 óra. 

Magyarország területén belül ingyenes házhozszállítást biztosítunk minden 49.000.- Ft feletti* megrendelésre, 50 kg-os súlyhatárig (DPD Classic szállítási mód esetén).
(*az ingyenes szállítási ajánlat különleges csomagolást igénylő termékek esetén nem érvényes. Például füstfolyadék, effekt anyagok, túlméretes termékek.)

49.000.- Ft alatti és 5 kg-ot meg nem haladó megrendelésekre a szállítási költség 1090.- Ft a Magyarország területén belül (online bankkártyás vagy előre utalásos fizetési mód esetén).

Amennyiben egyszerre több terméket rendelsz, amelyek közül valamelyik nincs raktáron, úgy a rendelésed akkor adjuk fel, mikor valamennyi termék megérkezik raktárunkba. Amennyiben szeretnéd, hogy megbontsuk a rendelésed és a raktáron lévő termékeket előbb elküldjük Neked, kérjük, hogy ezt jelezd felénk. 

DPD Express - DPD 12:00

Amennyiben szeretnéd, hogy megrendelésed a feladást követő munkanap garantáltan még délelőtt (12:00 -ig) kiszállítsa a futár, úgy válaszd ki ezt a pluszszolgáltatást megrendelésedkor. A szolgáltatás díja bruttó 2490.- Ft csomagonként. Ha megrendelésedkor több terméket rendelsz, amit fizikailag nem tudunk a mérethatárok miatt egy csomagba tenni, úgy kérjük vedd figyelembe, hogy ez a felár csomagonként érvényes és a webshop alapértelmezésként egy csomaggal számol, ami módosulhat mikor összekészítjük a megrendelésed - természetesen amennyiben ez szükséges, tájékoztatunk róla a csomagfeladást megelőzően.

Az Expressz szolgáltatás elérhetőségéről kézbesítési cím szerint tájékozódhatsz ide kattintva. A szolgáltatás jellemzően a nagyobb városokban elérhető, de kérjük győződj meg róla, hogy a Te címed szerepel-e a listán, mert amennyiben nem, úgy technikai okok miatt nem áll módunkban visszatéríteni a szolgáltatás meghiúsulásából eredő költséget.

 

Fizetési információk 

Webáruházunkban a következő fizetési módok közül választhatsz: 

- Utánvét
- Fizetés előre utalással
- Bankkártyás fizetés online

Ha üzletünkben történő személyes átvételt választottál, üzletünkben készpénzzel, és bankkártyával fizethetsz, vagy előzetesen online is kifizetheted az árut bankkártyával, előre utalással.