Szállítás és Fizetési módok

Szállítási információk

Megrendelésed a Sameday (sameday.hu) futárszolgálat kézbesíti. Ez garantálja számodra, hogy belföldön a feladást követő munkanapon az esetek többségében megkapd a csomagot. Más EU országokba a szállítási idő jellemzően 24-72 óra. 

Magyarország területén belül ingyenes házhozszállítást biztosítunk minden 49.000.- Ft feletti* megrendelésre, 50 kg-os súlyhatárig.
(*az ingyenes szállítási ajánlat különleges csomagolást igénylő termékek esetén nem érvényes. Például füstfolyadék, effekt anyagok, túlméretes termékek.)

49.000.- Ft alatti és 5 kg-ot meg nem haladó megrendelésekre a szállítási költség 1090.- Ft a Magyarország területén belül (online bankkártyás vagy előre utalásos fizetési mód esetén).

Amennyiben egyszerre több terméket rendelsz, amelyek közül valamelyik nincs raktáron, úgy a rendelésed akkor adjuk fel, mikor valamennyi termék megérkezik raktárunkba. Amennyiben szeretnéd, hogy megbontsuk a rendelésed és a raktáron lévő termékeket előbb elküldjük Neked, kérjük, hogy ezt jelezd felénk. 

 

Fizetési információk 

Webáruházunkban a következő fizetési módok közül választhatsz: 

- Utánvét
- Fizetés előre utalással
- Bankkártyás fizetés online

Ha üzletünkben történő személyes átvételt választottál, üzletünkben készpénzzel, és bankkártyával fizethetsz, vagy előzetesen online is kifizetheted az árut bankkártyával, előre utalással.