MANGO SOUND - DJ | STUDIO | SOUND | LIGHT | STAGE

Mango Sunset

Bár a helyszín a régi, mégis sok minden más. A Mango Sound üzletét 2019-ben nyitottuk meg, ugyanattól a küldetéstudattól vezérelve, amely elődjének is legfontosabb motivációja, és esszenciája volt, valamint - az elmúlt  közel egy évtized alatt - oly sok örömteli pillanatot szerzett sokaknak, akik a zene és a technika varázslatos világában hozzánk fordultak megoldást keresve a legkülönfélébb technológiai kihívásokra.

A Mango Sound minden dolgozóját és alapítóit is a zene, a hang, az audiovizuális élmény valamint a hangszerek, hang-, és fénytechnikai eszközök iránti olthatatlan szenvedélye hajtja gyermekkora óta. Egy új szintetizátor, egy új hangfal, egy fényeffekt, egy DSP processzor még ma is ugyanakkora örömöt okoz nekünk, mint 15 évvel ezelőtt.

Mi nem csak kihozzuk a raktárból a készülékeket, hogy átadhassuk Neked, mert mi nem egy arctalan webáruház vagyunk, és hiszünk benne, hogy nem a termék ára az egyetlen ok, amiért hozzánk fordultok. Lehetőség szerint próbálunk minél többet megtudni az általunk forgalmazott eszközökről gyakorlati szempontból is, hiszen sokszor nem csupán technikai eszközöket, hanem optimális megoldásokat nyújtunk megoldandó feladatokra vagy helyzetekre, amihez nélkülözhetetlen a csillapíthatatlan tudásvágy és a folyamatos fejlődés, valamint a műszaki lehetőségek széleskörű ismerete.

Mi tudjuk, hogy mit mivel tudsz összekötni, mi fog működni és mi az, ami nem fog, nekünk egy digitális bemenet, vagy egy szimmetrikus kimenet nem csupán egy „dugasz”, és egy ADAT optikai kábel sem csak egy „összekötő madzag”. Ahol más egy „kütyüt”, ott mi egy zseniális mérnöki munka eredményeként alakot öltő műalkotást és számtalan kreatív lehetőségeket látunk. Mi munka után is ezzel foglalkozunk és azelőtt is, hogy reggelente meginnánk a kávénkat míg elindulnak az irodai számítógépeink.

Büszkék vagyunk arra, amit csinálunk és számunkra a legnagyobb öröm, ha elégedett mosolyt láthatunk ügyfeleink arcán, és ezáltal részesei lehetünk sok felejthetetlenül boldog élménynek, amelyet a zene és az audiovizuális eszközök, valamint a technológia útvesztőiben bolyongva élhettek át... hiszen ez egy olyan dolog, amiért igazán érdemes tenni a dolgunkat!

Nekünk ezt jelenti a Mango Sound!

Ennek szellemében alakítottuk ki üzletünket, hoztunk létre egy európai szinten is professzionális és informatív webáruházat és portált, és ennek szellemében dolgozunk nap mint nap. Kínálatunkat és fejlesztéseinket folyamatosan igyekszünk úgy alakítani, hogy mindent megtalálj, amire szükséged lehet, a legkisebb telefonos átalakító adaptertől, a stúdiók potméter kavalkádján át a komplett színpadi hang- és fénytechnikai rendszerekig.
MANGO SOUND TEAM Gerencsér Miklós - értékesítés

e-mail küldése


 Gerencsér Miklós
 értékesítésAz alábbi kérdésekkel fordulhattok hozzá:

MIDI eszközök, szintetizátorok, DJ termékek, stúdió monitorok és egyéb stúdió felszerelések.
Ezen kívül DAW szoftverek és hardverek összekötésében, beállításában is tud segíteni.Fehér Dávid - üzletvezető

e-mail küldése


 Fehér Dávid
 üzletvezető Az alábbi kérdésekkel fordulhattok hozzá:

 Hangtechnika, hangosítás, épülethangosítás, keverőpultok, fénytechnika, DJ eszközök.
 Ezen kívül árajánlatok, megrendelések, EU-n belüli vásárlás, egyéb adminisztratív feladatok.Bán Tibor - ügyvezető

e-mail küldése

 Bán Tibor
 ügyvezető Az alábbi kérdésekkel fordulhattok hozzá:

Nagyobb szabású projektek, pályázatok. Számlázással kapcsolatos kérdések. 
Beszállítói ügyek, üzlettel kapcsolatos vitás ügyek kezelése.