MANGO SOUND - DJ | STUDIO | SOUND | LIGHT | STAGE

Mango Sunset

Bár a helyszín a régi, mégis sok minden más. A Mango Sound üzletét 2019-ben nyitottuk meg, ugyanattól a küldetéstudattól vezérelve, amely elődjének is legfontosabb motivációja, és esszenciája volt, valamint - az elmúlt  közel egy évtized alatt - oly sok örömteli pillanatot szerzett sokaknak, akik a zene és a technika varázslatos világában hozzánk fordultak megoldást keresve a legkülönfélébb technológiai kihívásokra.

A Mango Sound minden dolgozóját és alapítóit is a zene, a hang, az audiovizuális élmény valamint a hangszerek, hang-, és fénytechnikai eszközök iránti olthatatlan szenvedélye hajtja gyermekkora óta. Egy új szintetizátor, egy új hangfal, egy fényeffekt, egy DSP processzor még ma is ugyanakkora örömöt okoz nekünk, mint 15 évvel ezelőtt.

Mi nem csak kihozzuk a raktárból a készülékeket, hogy átadhassuk Neked, mert mi nem egy arctalan webáruház vagyunk, és hiszünk benne, hogy nem a termék ára az egyetlen ok, amiért hozzánk fordultok. Lehetőség szerint próbálunk minél többet megtudni az általunk forgalmazott eszközökről gyakorlati szempontból is, hiszen sokszor nem csupán technikai eszközöket, hanem optimális megoldásokat nyújtunk megoldandó feladatokra vagy helyzetekre, amihez nélkülözhetetlen a csillapíthatatlan tudásvágy és a folyamatos fejlődés, valamint a műszaki lehetőségek széleskörű ismerete.

Mi tudjuk, hogy mit mivel tudsz összekötni, mi fog működni és mi az, ami nem fog, nekünk egy digitális bemenet, vagy egy szimmetrikus kimenet nem csupán egy „dugasz”, és egy ADAT optikai kábel sem csak egy „összekötő madzag”. Ahol más egy „kütyüt”, ott mi egy zseniális mérnöki munka eredményeként alakot öltő műalkotást és számtalan kreatív lehetőségeket látunk. Mi munka után is ezzel foglalkozunk és azelőtt is, hogy reggelente meginnánk a kávénkat míg elindulnak az irodai számítógépeink.

Büszkék vagyunk arra, amit csinálunk és számunkra a legnagyobb öröm, ha elégedett mosolyt láthatunk ügyfeleink arcán, és ezáltal részesei lehetünk sok felejthetetlenül boldog élménynek, amelyet a zene és az audiovizuális eszközök, valamint a technológia útvesztőiben bolyongva élhettek át... hiszen ez egy olyan dolog, amiért igazán érdemes tenni a dolgunkat!

Nekünk ezt jelenti a Mango Sound!

Ennek szellemében alakítottuk ki üzletünket, hoztunk létre egy európai szinten is professzionális és informatív webáruházat és portált, és ennek szellemében dolgozunk nap mint nap. Kínálatunkat és fejlesztéseinket folyamatosan igyekszünk úgy alakítani, hogy mindent megtalálj, amire szükséged lehet, a legkisebb telefonos átalakító adaptertől, a stúdiók potméter kavalkádján át a komplett színpadi hang- és fénytechnikai rendszerekig.


MANGO SOUND TEAM 


Tóth Gábor

Tóth Gábor | értékesítés / termékspecialista | e-mail küldése

…2023-ban csatlakozott újra a Mango Sound csapatához, azonban már több, mint 15 éve dolgozik a szakmában. Hangszeres zenészként kezdte a szakmát, de hangtechnikával már több, mint 20 éve foglalkozik. Elsősorban az ügyfélközpontú megoldások híve, ezért az esetek nagy részében a lehető legjobb megoldást fogja megtalálni a számodra. Órákat képes hatalmas átéléssel mesélni, legyen szó hangosításról, zenekari mikrofonozásról, vagy akár csak a hang fizikai jellemzőiről, de mindig ott van a technikai válasz is a prózai sztorikban. Őszintén fog válaszolni a kérdésekre, ám nyitott a felhasználói visszajelzésekre is. Többek közt épülethangosítási kérdésekben is számíthattok tapasztalatára, ha nem tudja fejből a megoldást, igazi vadászkutyaként fogja a kutatni a választ.


Nádasi Zoltán

Nádasi Zoltán | értékesítés / termékspecialista | e-mail küldése

…2023-ban csatlakozott a Mango Sound csapatához, de a szakmánk régi motorosa. A klasszikus DJ tudomány okleveles szakértője, aki a legkeményebb igénybevételhez hangolja DVS-rendszered. Az Ableton Live és a Serato DJ mindennapjai szerves része, munkaidőn túl is, valamint a turntablism és finger drumming célhardverek elkötelezett rajongója. Őszinte és közérthető tanácsai során a „Jel útját” követi, ő az embered, amennyiben produkciós eszközt kötnél számítógépedre, netán számítógépedet hangolnád össze produkciós eszközeiddel. A fenntarthatóság híveként akkor boldog, ha egy áhított technikai eszköz hosszú éveken át hű társként szolgál, ennek, valamint a későbbi bővíthetőségnek szellemében segít eligazodni a technika útvesztőiben, hogy valóban azt az eszközt válaszd, amivel elégedett leszel. Nemutolsó sorban a „zöld gondolkodás” híve és csupa jóindulat, nyugodtan fordulj hozzá bizalommal, ha választ keresel az audio-vizuális világ nagy kérdéseire.


Csikós Anita

Csikós Anita | irodavezető | e-mail küldése

...2020-ban csatlakozott a Mango Sound csapatához, de tapasztalt: 2016-ban megtalálta a pályáját és azóta nem ereszti. Elsősorban a cég pénzügyeit és számos adminisztrációs folyamatát tartja kézben, de amolyan „svájci bicska” ő a csapatban, foglalkozik marketinggel, PR kommunikációval és nem jön zavarba akkor sem, ha épp egy ügyfelünk legkomplexebb problémáját kell megoldani. Odavan a szakmáért és annak minden részéért, még árut is lelkesen pakol, mikor szállítmány érkezik. Ne tévesszen meg senkit, hogy csaj, eligazodik a terepen… sőt! Szabadidejében is a zenének él, mert vagy koncerten van, vagy cikket ír róla. Szerfelett bogaras, a lelenc macskája pedig félszemű.
Fehér Dávid

Fehér Dávid | üzletvezető | e-mail küldése

…a Mango Sound 2019-es alapítása óta a csapat nélkülözhetetlen fogaskereke, többek között számos innováció és vásárlói élményt javító fejlesztés köthető nevéhez. „Morgós maci” megjelenése rendkívüli szaktudást, problémamegoldó képességet és ügyfélorientált segítőkészséget rejt. 2005 óta dolgozik a szórakoztatóelektronika világában, így ritka az a kérdés, ami meglepetést okoz számára…. ha mégis, akkor pedig örül a kihívásoknak! Bizalommal fordulhattok hozzá hangtechnikai és hangosítási, valamint épülethangosítási kérdésekkel, de a mikrofonozástól a keverőpultokon át, a fénytechnika és DJ eszközök világában is otthonosan mozog. Kompetens ezen kívül nagyobb szabású árajánlatokkal, megrendelésekkel, EU-n belüli vásárlással kapcsolatban és számos egyéb adminisztratív kérdés esetén is. Bán Tibor

Bán Tibor | ügyvezető | e-mail küldése

…a Mango Sound 2019-es indulása óta a cég ügyvezetője. Közgazdászként végezte szakirányú tanulmányait és 15 évig dolgozott lemezlovasként. 2008 óta dolgozik a professzionális AV és rendezvénytechnikai szegmensben. Elsősorban a cég adminisztrációs ügyeivel, kiemelt ügyfelekkel, audio-vizuális rendszertervezéssel, épülethangosítással és nagyobb projektekkel foglalkozik.