Mennyiségi kedvezmények

Üzletünk nem nagykereskedelmi cég, azonban különbséget kell tennünk az eseti kiskereskedelmi, valamint egyéb speciális vásárlások között. Az utóbbiak az installokkal, telepítéssel foglalkozó cégek, a bérbeadással foglalkozó vállalkozások, egyedi beruházási projekt megvalósításával kapcsolatban minket felkereső cégek és vállalkozók (pl. egy szálloda épülethangosítása, vagy szórakozóhely hangosítása, fénytechnikai berendezése), templomok illetve közintézmények, oktatási intézmények, rendszeresen nagyobb mennyiségben vásárló ügyfelek, stb. 


Általában az adott feladat összetettségének függvényében segítünk a rendszer megtervezésében, a legmegfelelőbb eszközök kiválasztásában, annak beszerzésében, illetve határidőre történő leszállításában. 

Komplett rendszerek illetve rész-rendszerek megvásárlása esetén lehetőséget biztosítunk egyedi árakat meghatározni.

 

Azonban a fenti kategóriába bele nem tartozó vásárlóinkról sem feledkezünk meg, nekik ajánljuk a törzsvásárlói hűségprogramunkat.

 

Kérjük, ha egyedi projekt, beruházás, nem kiskereskedelmi mennyiségben történő vásárlási szándékod van, bátran keress minket elérhetőségeinken!