Hol találsz meg minket?

Üzlet: 1061 Budapest Paulay Ede u. 22-24. | Tel.: +36 (1) 413-0111 | Nyitva tartás: H-P 10:00 - 18:00 (SZ-V: Zárva!) 

Figyelem! Az elmúlt hónapokban a koronavírus súlyosan érintette a globális ellátási láncokat, amiből a legtöbb gyártó még egyáltalán nem tudott kilábalni. A raktárkészletek nagyon sok esetben világszerte teljesen kifogytak, és a gyártás nagyon lassan indul újra. Ebből eredően a nálunk raktáron nem lévő bizonyos termékek és márkák esetén előfordulhat, hogy jóval hosszabb szállítási időre kell számítani! Ennek ellenére igyekszünk a saját raktárunkat áruval feltölteni és mindent megteszünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül ki tudjuk szolgálni, de sajnos a vírus hatása még egyáltalán nem ért véget, amit a teljes hazai ellátási lánc, minden más kereskedő és piaci szereplő is megszenved. A készlethiányos termékek helyett a legtöbb esetben tudunk alternatívát ajánlani.Moog Subsequent 37
Moog Subsequent 37 Moog Subsequent 37 Moog Subsequent 37 Moog Subsequent 37 Moog Subsequent 37 Moog Subsequent 37

media

 • Mikor kapom meg a rendelésem?

  A 14:00 óráig leadott megrendeléseket még aznap átadjuk a futárnak, ha a termék a saját raktárunkban van, így azt a következő munkanapon megkapod a legtöbb esetben. Más raktárban található termék esetén egyeztetünk veled a kiszállítás várható idejéről. 

 • Hogyan tudok fizetni?

  Készpénzzel / kártyával az üzletben
  Utánvéttel a futárnak
  Bankkártyával online
  PayPal-on keresztül
  Előre utalással

 • Személyesen át tudom venni?

  Igen, át tudod venni.  
  Üzletünk címe: 1061 Budapest | Paulay Ede u. 22-24 | Tel.: +36 (1) 413-0111

  A személyes átvételhez a terméket nem kötelező megrendelned webáruházban, azonban több okból is érdemes:

      Rendelésed nyomon követheted a rendszerünkön keresztül.
      Rendelésed összekészítve veheted át nálunk.
      A megrendeléssel lefoglalod a terméket, így más nem viszi el előled.
      Részt vehetsz hűségprogramunkban, értékes összegeket gyűjthetsz.

 • Mennyibe kerül a szállítás? Milyen futár hozza?

  A szállítás 30.000.- Ft felett ingyenes, és 30.000.- alatt is csak 890.- Ft.

  A csomagot a DPD szállítja házhoz.

Részletek

Kibővített képességek - szélesebb hangszínképzési lehetőségek

A fejlődés nem áll meg: a Moog Sub37 szintetizátor egyedülálló karriert futott be a modern Moog szintetizátorok között, erre dobtak rá most egy újabb lapáttal: ami jó volt az maradt, de az elérhető hangzások skálája jelentősen bővült, és az egyébként eddig is exklúzív minőségen tovább tudtak javítani. Az új billentyűzetmechanika mégjobb, a fellépő zenészek üdvözölni fogják a masszív teljesítménynövekedést a fejhallgató kimeneten.

Továbbfejlesztett analóg jelút - páratlan lehetőségek

A Subsequent 37 tervezésénél az elsődleges gondolat az volt, hogy a sikeres Sub 37-et további lehetőségekkel ruházzák fel - ennek okán a Mixer headroomját jelentősen megnövelték, így a tiszta hangok sokkal nagyobb tartományban érhetők el. Ez különösen hasznos lehet duofón módban, amikor két hang egyidejűleg megszólaltatva sem terheli túl a keverőt, tiszta és kivehető maradhat. Ugyanez hatványozottan hasznos külső forrás vagy zajgenerátor használatakor.

A fokozott headroom tisztaságával azonban nem veszítjük el a Moog zseniális túlhatjott hangzásait. A Mixer szekció kimenete viszont erősebben tudja  meghajtani a klasszikus Moog létra szűrőt - további harmonikus felhangokkal dúsítva a hangszínt, megidézve azt a masszív és ütős hangzást, mellyel a Moog az élvonalba került.

A Multidrive torzítás most jóval nagyobb értékre paraméterezhető - a szűrő túlvezérlésével együttesen rendkívül erőteljes, agresszív hangzásokat érhetünk el.

Mint régen

A hangkeltő rész is az ismert két oszcillátor +  négyszög szub-oszcillátor plusz zajgenerátor konfigurációból áll a végén a multidrive szűrővel. Minden amit a Moog szintetizátorokban imádnak a zenészek: a kövér basszusok, lágy, de karakteres lead-ek,  a harapós hangindítások, a “Moog-karakter” megvan a SUB 37-ben, de az összes régi és új funkció már fizikai vezérlőkkel is bír a kezelőfelületen, az eligazodást pedig immár egy fehér háttérvilágítású LCD kijelző is segíti. A 40 forgópoti, és 74 gomb a panelen a performerek álma, azonnal bele lehet nyúlni az összes paraméterbe. 

A Subsequent 37 több, mint egy hang “polifóniával” bír: DUO-parafónikus módban két hangot képes egyszerre megszólaltatni, de persze monofón módban is működik. A Subsequent 37 élő előadásokat támogató funkciói, továbbá a programozható arpeggiator/step sequencere, a 256 menthető, és azonnal előhívható preset lehetősége, 37 billentés-, és aftertouch érzékeny billentyűje átgondolt fejlesztés eredményei.  A hangszínek modulálását itt két busz is segíti, a két LFO pedig ezúttal tempó szinkronozható. A Mixer felületét is továbbgondolták, az egyes, kettes, és a szub-oszcillátor akár mute-olhatóak külön-külön erre szolgáló szép sárgán világító gombokkal, illetve újdonság a külső jel bekeverése és  Feedback paraméter megjelenése. A Feedback a klasszikus Minimoog-gerjedést hivatott előidézni, mikoris visszakeverhető a hangszer kimenete a saját bementére ezzel egyfajta túlvezérlést, szélső esetben gerjedést generálva.  

Termék címkék

Használj szünetet a címkék elválasztásához. Használd az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Gyűjts a pontokat, iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj!


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj a legújabb temékekről, akciókról, hírekről és nyereményjátékokról! 
Hűségprogramunk által pedig vásárlásaid után pontokat kapsz, amelyeket levásárolhatsz!