Top

Hol találsz meg minket?

Üzlet: 1061 Budapest Paulay Ede u. 22-24. | Tel.: +36 (1) 413-0111 | Nyitva tartás: H-P 10:00 - 18:00 (SZ-V: Zárva!) 

Figyelem! Az elmúlt hónapokban a koronavírus súlyosan érintette a globális ellátási láncokat, amiből a legtöbb gyártó még egyáltalán nem tudott kilábalni. A raktárkészletek nagyon sok esetben világszerte teljesen kifogytak, és a gyártás nagyon lassan indul újra. Ebből eredően a nálunk raktáron nem lévő bizonyos termékek és márkák esetén előfordulhat, hogy jóval hosszabb szállítási időre kell számítani! Ennek ellenére igyekszünk a saját raktárunkat áruval feltölteni és mindent megteszünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül ki tudjuk szolgálni, de sajnos a vírus hatása még egyáltalán nem ért véget, amit a teljes hazai ellátási lánc, minden más kereskedő és piaci szereplő is megszenved. A készlethiányos termékek helyett a legtöbb esetben tudunk alternatívát ajánlani.Moog Subsequent 25
Moog Subsequent 25 Moog Subsequent 25 Moog Subsequent 25 Moog Subsequent 25 Moog Subsequent 25 Moog Subsequent 25 Moog Subsequent 25

media

 • Mikor kapom meg a rendelésem?

  A 14:00 óráig leadott megrendeléseket még aznap átadjuk a futárnak, ha a termék a saját raktárunkban van, így azt a következő munkanapon megkapod a legtöbb esetben. Más raktárban található termék esetén egyeztetünk veled a kiszállítás várható idejéről. 

 • Hogyan tudok fizetni?

  Készpénzzel / kártyával az üzletben
  Utánvéttel a futárnak
  Bankkártyával online
  PayPal-on keresztül
  Előre utalással

 • Személyesen át tudom venni?

  Igen, át tudod venni.  
  Üzletünk címe: 1061 Budapest | Paulay Ede u. 22-24 | Tel.: +36 (1) 413-0111

  A személyes átvételhez a terméket nem kötelező megrendelned webáruházban, azonban több okból is érdemes:

      Rendelésed nyomon követheted a rendszerünkön keresztül.
      Rendelésed összekészítve veheted át nálunk.
      A megrendeléssel lefoglalod a terméket, így más nem viszi el előled.
      Részt vehetsz hűségprogramunkban, értékes összegeket gyűjthetsz.

 • Mennyibe kerül a szállítás? Milyen futár hozza?

  A szállítás 30.000.- Ft felett ingyenes, és 30.000.- alatt is csak 890.- Ft.

  A csomagot a DPD szállítja házhoz.

Részletek

Az új kompakt Moog

A Sub Phatty egy igazán szeretetre méltó monofón szintetizátor volt, de sajnos eljárt felette az idő - így a Moog a Subsequent 25-ben jelöle meg örökösét, mely minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit a Sub Phatty-ben annyira szeretünk, de hogy lépést tartson a korral, megkapta a Subsequent 37 számos tulajdonságát:

2-hang parafón mód, átdolgozott létraszűrő, melyet harapósabbá tett Multidrive segítségével nagyobb mértékű szaturációba és kompresszióba hajszolhatunk, teljes potenciálját pedig a megkétszerezett headroommal rendelkező mixer szekcióval használhatjuk ki. Természetesen nem maradhattak le a fa oldallapok, hogy stílust is mutassunk, de mindemellett megőrizte kompakt 25-billentyűs kialakítását, azonban egy jobban játszható mechanikával kedveskedve a virtuózoknak. Végül, de nem utolsó sorban erősebb fejhallgató kimenetet kapott, mely már szinte minden fejhallgatóval megbírkózik, továbbá egy ingyenes szoftveres editorral egyszerűsíthetjük a presetek kicsavarását, kezelését, tárolását.

Ezen túl megmaradt, amit hibátlan volt: rendkívül stabil, melegedéstől sem hangolódó oszcillátorok, rendkívül gyors ADSR burkológörbék, kompakt méret és könnyű kezelhetőség annak köszönhetően, hogy szinte minden paraméterhez azonnal hozzáférünk egy dedikált potméterrel - és természetesen rendkívül átható, zenei hangzás.

Kibővített hangképzési lehetőségek

Igazán masszív hangzásokat érhetünk el, ha felcsavarjuk mind a három oszcillátor (osc 1 + sub osc, osc 2) Unison módban, de az új Duo Mode révén szétválaszthatjuk a két oszcillátort és más-más hangokat szólaltathatunk meg, egy parafón hangszer formájában. 

Az analóg filter a szubtraktív szintézis legmeghatározóbb eleme - a Subsequent 25 ilyen téren is megújulást hozott a Sub Phattyhez képest: a módosított Multidrive révén - mely egy egyedi kombinációja az OTA és FET torzításnak - egy rendkívül egyedi módon tudjuk meghajtani a legendás létraszűrőt, ezáltal nagyobb szaturációt és analóg kompressziót elérve, mellyel igazán masszív basszusokat csavarhatunk ki.

Annak érdekében, hogy a Multidrive-ban rejlő új hangszínezési képességeket teljes mértékben kihasználhassuk, a mixer headroomját mintegy megkétszerezték.

Nem csak hangjában, használatában is fejlődött

A Subsequent 25 megörökölte a Sub Phatty 25 billentyűs kialakítását - azonban egy expresszívabb játékot biztosító félsúlyozott mechanikát építettek bele.

Az USB és DIN MIDI vezérlésen túl négy CV bemenetet is megtaláhatunk rajta, a EURORACK rendszerekkel való integráció kedvéért.

Termék címkék

Használj szünetet a címkék elválasztásához. Használd az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Gyűjts a pontokat, iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj!


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj a legújabb temékekről, akciókról, hírekről és nyereményjátékokról! 
Hűségprogramunk által pedig vásárlásaid után pontokat kapsz, amelyeket levásárolhatsz!