Top

Hol találsz meg minket?

Üzlet: 1061 Budapest Paulay Ede u. 22-24. | Tel.: +36 (1) 413-0111 | Nyitva tartás: H-P 10:00 - 18:00 (SZ-V: Zárva!) 

Figyelem! Az elmúlt hónapokban a koronavírus súlyosan érintette a globális ellátási láncokat, amiből a legtöbb gyártó még egyáltalán nem tudott kilábalni. A raktárkészletek nagyon sok esetben világszerte teljesen kifogytak, és a gyártás nagyon lassan indul újra. Ebből eredően a nálunk raktáron nem lévő bizonyos termékek és márkák esetén előfordulhat, hogy jóval hosszabb szállítási időre kell számítani! Ennek ellenére igyekszünk a saját raktárunkat áruval feltölteni és mindent megteszünk, hogy a megrendeléseket a lehető legrövidebb időn belül ki tudjuk szolgálni, de sajnos a vírus hatása még egyáltalán nem ért véget, amit a teljes hazai ellátási lánc, minden más kereskedő és piaci szereplő is megszenved. A készlethiányos termékek helyett a legtöbb esetben tudunk alternatívát ajánlani.Moog Mother 32
Moog Mother 32 Moog Mother 32 Moog Mother 32

media

 • Mikor kapom meg a rendelésem?

  A 14:00 óráig leadott megrendeléseket még aznap átadjuk a futárnak, ha a termék a saját raktárunkban van, így azt a következő munkanapon megkapod a legtöbb esetben. Más raktárban található termék esetén egyeztetünk veled a kiszállítás várható idejéről. 

 • Hogyan tudok fizetni?

  Készpénzzel / kártyával az üzletben
  Utánvéttel a futárnak
  Bankkártyával online
  PayPal-on keresztül
  Előre utalással

 • Személyesen át tudom venni?

  Igen, át tudod venni.  
  Üzletünk címe: 1061 Budapest | Paulay Ede u. 22-24 | Tel.: +36 (1) 413-0111

  A személyes átvételhez a terméket nem kötelező megrendelned webáruházban, azonban több okból is érdemes:

      Rendelésed nyomon követheted a rendszerünkön keresztül.
      Rendelésed összekészítve veheted át nálunk.
      A megrendeléssel lefoglalod a terméket, így más nem viszi el előled.
      Részt vehetsz hűségprogramunkban, értékes összegeket gyűjthetsz.

 • Mennyibe kerül a szállítás? Milyen futár hozza?

  A szállítás 30.000.- Ft felett ingyenes, és 30.000.- alatt is csak 890.- Ft.

  A csomagot a DPD szállítja házhoz.

Részletek

Belépő a modulár világába

A Moog részéről a Mother-32 volt az a szintetizátor, mellyel belépett az egyre pezsgőbb Eurorack világba. Ez a kifejezetten vintage-hangzású, fél-moduláris hangszer rendelkezik mindazzal, amit a klasszikus Moogokban szeretünk, valamint a modern eszközök rugalmasságával, kényelmével is: kapcsoható Lowpass és Highpass Moog létraszűrők, CV-vezérelt 32 lépéses step sequencer, MIDI bemenet külső vezérléshez, vagy akár MIDI-CV konverzióhoz, valamint a 32-szeres patchbay, mely kreatívan használva számtalan új lehetőséget nyit meg előttünk.

Klasszikus set-up

A félmoduláris Mother-32 az ikonikus Moog hangzást viszi tovább - ezt ötvözi egy kényelmesen modern megközelítéssel. Az apró billenőkapcsolók segítségével könnyedén routolhatjuk a modulációs forrásokat,  jelentős sound-design potenciált felszabadítva: legyen szó basszusról, éles leadekről, komplex textúrákról.

A Mother-32 választható fűrész és négyszög hullámformákat képes kiadni, ráadásul közvetlen és modulációs kontroll áll rendelkezésre a pulse-width felett. A perkusszvabb hangzásokhoz, gazdagabb textúrákhoz egy zajgenerátor érhető el, valamint a filtert is könnyedén önoszcillációba hajthatjuk. A beépített LFO-val (négyször, háromszög) modulálhatjuk a VCO-t vagy VCF-et, vagy más Eurorack modulokat a patch bay-en keresztül.

Ráadásul több Mother-32 a külön kapható konzolok segítségével könnyedén összeépíthető egy nagyobb, jóval összetettebb hangszerré, vagy kedvünk szerint beilleszthetjük más Eurorack házakba is - ezáltal szolgálva egy komplexebb rendszert.

Feszültség vezérelt, 32-lépéses szekvecer

A Mother-32 egy igazán sajátos szekvencert kapott. Keyboard módban közvetlenül feljátszhatjuk a hangokat, míg Step módban egyesével vihetjük be - ráadásul a két módszer kombinálható, hogy a gyorsan felvitt hangokat rendkívüli mélységben editálhassuk.

Minden lépéshez megadhatjuk a gate hosszt, tie, glide, accent, ratchet paramétereket, létrehozva a legkomplexebb, transzponálható témákat.

Termék címkék

Használj szünetet a címkék elválasztásához. Használd az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Neked ajánljuk:

Gyűjts a pontokat, iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj!


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj a legújabb temékekről, akciókról, hírekről és nyereményjátékokról! 
Hűségprogramunk által pedig vásárlásaid után pontokat kapsz, amelyeket levásárolhatsz!

Összehasonlítás

Nincsenek összehasonlítható termékek.