MIDI 2.0 - Az új szabvány

MIDI 2.0

Amikor a MIDI-t 1983-ban először forgalomba hozták, a fejlesztők lehetőséget biztosítottak különböző zenei hardverek számára bizonyos információk küldésére és fogadására. Ez a technológia a digitális zenekészítés akkori generációjának olyan opciókat tett elérhetővé, amiről addig csak álmodni tudtak. Azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán, fejlesztések jöttek-mentek, de ezidáig nem történt konkrét előrelépés az első fejlesztés óta. Egészen addig, amíg be nem jelentette az MMA (MIDI Manufacturers Association) a MIDI 2.0 protokoll bevezetését.

Pioneer XDJ-XZ | Hordozható ragadozó

Pioneer XDJ-XZA Pioneer DJ XDJ-XZ egy teljes, professzionális igényekre szabott ”all in one” DJ rendszer, amire mindenképp megéri beruházni. Az input – output lehetőségek és mikrofoncsatornák igazi tárháza. Nagy előnye még, hogy jól működik laptopon Serato-val és Rekordbox-szal is. Az ára is barátságos a kategóriájában,az egyetlen komoly negatívuma, hogy csak két csatornás standalonet ajánl usb-vel, ami dj-k számára igazi dealbreaker lehet.

Moog Matriarch | Az ősanya

Moog MatriarchAhogy a neve is árulkodik róla, a Moogfest a zenei úttörő Robert Moog munkáinak ünneplésére létrehozott zenei fesztivál. Ez egy kihagyhatatlan lehetőség a gyártó számára, hogy nagyközönség előtt mutassa be legújabb termékeit, mint azt korábban a korlátozott számban legyártott Minimoog újrakiadásával, a Subsequent 37 CV-vel és a Grandmother-rel is tették. Így lett ez a 2019-es kiállítás első napján is, amikor is a nagyközönség először csodálhatta meg a Matriarch-ot.

Electro Voice Evolve 50 | Hordozható szörnyeteg

Electro Voice EVOLVE 50 - Hordozható szörnyetegA hordozható, oszlop-típusú hangrendszerek évek óta léteznek már, mégis vannak dolgok, amiben az Electro Voice-nak sikerült tökéletesítenie ezt a fajta rendszert. Úgy tűnik, hogy már szinte minden gyártó a piacon, aki PA rendszereket gyárt, előrukkol egyfajta mini „szub+oszlop” kivitelezésű hangrendszerrel, de amikor az EV teszi ezt, akkor arra okkal kaphatjuk fel a fejünket. Az EVOLVE 50 rendszer az EV legújabb ilyen kivitelű terméke.

Allen & Heath SQ-5 | Compact Powerhouse

Allen & Heath SQ5A gyártó az SQ szériát a kategóriájának a legerősebb keverőként írja le, 48 csatorna és 96 Khz-es Mix-core áll a használója rendelkezésére, mindezt ultrakompakt formátumban. Az SQ széria jelenleg három modellt tartalmaz, mindhárom hasonló tulajdonságokkal és képességekkel rendelkezik a fizikai csatornák és faderek számát leszámítva; az SQ-5 16, az SQ-6 24 és az SQ-7 pedig 32 channel fader-rel a master-t kivéve.

1-5-ig Össz.: 6