Austrian Audio - High-end fejhallgatók Made in Austria!

Austrian Audio - Hi 50x Az Austrian Audio első professzionális fejhallgatójának bevezetése a 2020-as NAMM Show-n történt, ahol a gyártó a HI-X (High Excursion) fejhallgatóval debütált az Egyesült Államokban. A HI-X széria a HI-50X (on-ear), illetve a HI-55X (over-ear) testvérpárt takarja.
Az Austrian Audio 2017. július 1-jén nyitotta meg kapuit közvetlenül az AKG bécsi irodáinak bezárása után. Kezdetben 22 ex-AKG alkalmazottal indult a cég, különböző tudományág specialistával karöltve, mint a menedzsment, az akusztika, az elektronika, a tesztelés és a mérés, a mechanikai tervezés, az RF/vezeték nélküli rendszerfejlesztés és a szoftverfejlesztés. Ez pedig csak tovább bővült a mai napig…

Solid State Logic SSL2 és SSL2+ interface család

SSL2 - SSL2+

Nem titkoljuk, már tűkön ülve vártuk, hogy megérkezzenek az SSL vadonatúj cuccai üzletünkbe. A gyártót nyilván nem kell bemutatni senkinek, a Solid State Logic stúdióberendezései több, mint 40 éve jelen vannak a zeneipar szívében. Számtalan híres művészt, producert és stúdiót segítenek benne, hogy a lehető legjobb minőségű hangfelvételt készítsék. Most az  SSL 2 és SSL 2+, megjelenésével te is hozzáférsz a siker mikéntjéhez a saját stúdiódban. Csodálatos  SSL-tervezte analóg mikrofon előfokok és hibátlan 24/192 kHz konverterek stúdió minőségű felvételekhez. 

Pioneer DJM-V10 | Az ultimate DJ keverő

Pioneer DJM-V10Ha rápillantunk az eszközre, egyből láthatjuk, hogy a Pioneer mindent belegyúrt a legfrissebben piacra dobott termékébe, a DJM-V10-be, ami egy professzionális DJ-performanszhoz szükséges lehet. A hat csatornát, a csatornánként vezérelhető kompresszorokat és send lehetőséget, illetve 4 sávos EQ-t és kiegészítésnek egy három sávos Master isolator EQ-t egyből észrevettük, bár ezek nagy része megtalálható egy Allen & Heath keverőn is. Na de vizsgáljuk meg kicsit részletesebben is az eszközt. Kezdjük azzal a gondolattal, ami biztos mindenkiben megfogalmazódott: ez a keverő úgy néz ki, mintha valaki a Pioneer DJ-nél ránézett volna a Richie Hawtin féle Model 1-ra és azt mondta volna: „Ezt mi is meg tudjuk csinálni”.

MIDI 2.0 - Az új szabvány

MIDI 2.0

Amikor a MIDI-t 1983-ban először forgalomba hozták, a fejlesztők lehetőséget biztosítottak különböző zenei hardverek számára bizonyos információk küldésére és fogadására. Ez a technológia a digitális zenekészítés akkori generációjának olyan opciókat tett elérhetővé, amiről addig csak álmodni tudtak. Azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán, fejlesztések jöttek-mentek, de ezidáig nem történt konkrét előrelépés az első fejlesztés óta. Egészen addig, amíg be nem jelentette az MMA (MIDI Manufacturers Association) a MIDI 2.0 protokoll bevezetését.

Pioneer XDJ-XZ | Hordozható ragadozó

Pioneer XDJ-XZA Pioneer DJ XDJ-XZ egy teljes, professzionális igényekre szabott ”all in one” DJ rendszer, amire mindenképp megéri beruházni. Az input – output lehetőségek és mikrofoncsatornák igazi tárháza. Nagy előnye még, hogy jól működik laptopon Serato-val és Rekordbox-szal is. Az ára is barátságos a kategóriájában,az egyetlen komoly negatívuma, hogy csak két csatornás standalonet ajánl usb-vel, ami dj-k számára igazi dealbreaker lehet.

1-5-ig Össz.: 9