Top

Hol találsz meg minket?

Üzlet: 1061 Budapest Paulay Ede u. 22-24. | Tel.: +36 (1) 413-0111 | Nyitva tartás: H-P 10:00 - 18:00 (SZ-V: Zárva!) 

A "Raktárról azonnal!" státuszú termékek ténylegesen a polcon vannak üzletünkben (nem valamilyen "külső raktárban"), azonnal szállíthatók vagy átvehetők üzletünkben nyitva tartási időben! A raktárkészlet információ 10 percenként valós időben frissül! Image Line FL Studio Producer Edition v21+
Image Line FL Studio Producer Edition v21+ Image Line FL Studio Producer Edition v21+ Image Line FL Studio Producer Edition v21+ Image Line FL Studio Producer Edition v21+

media

 • Tényleg raktáron van a termék?

  Amennyiben a termék neve alatt a raktárkészletnél a Raktárról azonnal! | Valós saját raktárkészlet üzletünkben! feliratot látod, a termék ténylegesen, fizikailag raktáron van a saját üzletünkben.

  Tehát azonnal szállítható, vagy üzletünkben átvehető a 1061 Budapest Paulay Ede utca 22-24. címen. Ezen kívül még azt is látod, hány darab van raktáron a termékből.

  Üzletpolitikánk része, hogy valódi raktárinformációt közlünk, és nem hazudozunk a raktárkészletünkről! Erről bővebben ide kattintva olvashatsz. 

  Amennyiben a termék nincs raktáron, ezt is egyértelműen látod a készlet információnál. 


 • Mikor kapom meg a rendelésem?

  A 12:00 óráig leadott megrendeléseket még aznap átadjuk a futárnak, ha a termék a raktáron van, így azt a következő munkanapon megkapod a legtöbb esetben.

  Ha a termék nincs raktáron, egyeztetünk veled a kiszállítás várható idejéről. A raktárkészlet információt megtalálod a termék neve alatt. A készletünk valós, a saját raktárunkban található az üzletben, szinkronizálva az ügyviteli rendszerrel, így óránként frissül. Nem alkalmazunk kommunikációs trükköket, más kereskedőkkel ellentétben mi nem tévesztünk meg hamis raktárkészlet információkkal!

 • Hogyan tudok fizetni?

  Készpénzzel / kártyával az üzletben
  Utánvéttel a futárnak (kártya vagy készpénz)
  Bankkártyával online
  Előre utalással

 • Személyesen át tudom venni?

  Igen, át tudod venni.  
  Üzletünk címe: 1061 Budapest | Paulay Ede u. 22-24 | Tel.: +36 (1) 413-0111

  A személyes átvételhez a terméket nem kötelező megrendelned webáruházban, azonban több okból is érdemes:

      Rendelésed nyomon követheted a rendszerünkön keresztül.
      Rendelésed összekészítve veheted át nálunk.
      A megrendeléssel lefoglalod a terméket, így más nem viszi el előled.
      Részt vehetsz hűségprogramunkban, értékes összegeket gyűjthetsz.

 • Mennyibe kerül a szállítás?

  A szállítás 49.000.- Ft felett ingyenes, és 49.000.- alatt is csak 1090.- Ft.

  A csomagot a futárcég szállítja házhoz. 

Figyelem! Esetlegesen gépi fordítással készült magyar nyelvű termékleírás!

Részletek
A különböző FL Studio verziók összehasonlíthatók a gyártó honlapján ide kattintva. 


FL STUDIO | Az Önben lakozó zenésznek készült

A több mint 25 éve tartó folyamatos fejlesztésnek köszönhetően az FL STUDIO a világ legjobb DJ-i és producerei számára a "leggyorsabb út az agyadból a hangszórókba". Az FL Studio próbaverziójától a hálószobában való használatáig a világ legnagyobb színpadain való megjelenésig. Te is sorra kerülsz? Próbaverziónk lehetővé teszi, hogy projekteket készítsen és mentsen, majd exportálja azokat audioformátumba, például MP3 és WAV formátumba, készen arra, hogy megossza a világgal. Milyen messzire juthatsz az FL Studio segítségével?

 A zenészeket és producereket, akik egy professzionális DAW-t keresnek élethosszig tartó frissítésekkel, lenyűgözi az Image Line FL Studio 21 Producer Edition, egy teljes szoftveres zenei produkciós környezet, amely a zenei alkotás teljes körű funkcióit kínálja, beleértve a hangfelvételt és -szerkesztést, a MIDI zongoratekercset és a lépésszekvenálást, az élő előadásmódot és a multitouch támogatást. Emellett több mint 80 szoftveres szintetizátort és effekt plugin-t is tartalmaz. Ebben a legújabb frissítésben az FL Studio 21 számos jelentős frissítéssel büszkélkedhet, többek között egy újratervezett böngészővel, új témákkal a kezelőfelület és az audioklipek teljes testreszabásához, be- és kikapcsolással, pontos szintszabályozással és automatizált átmenetekkel, valamint rengeteg frissítéssel és fejlesztéssel.

 A szoftver számos fejlett hangfelvételi és -szerkesztési funkciót kínál, amelyekkel rögzítheti és finomhangolhatja zenei ötleteit. Lehetővé teszi, hogy korlátlan számú hangsávot rögzítsen egyszerre, és csak a számítógép teljesítménye és az audiointerfész bemeneteinek száma szab határt. A rögzítés után az Edison, az FL Studio integrált hullámszerkesztője segítségével manipulálhatja a hanganyagot, amely funkciók széles palettáját kínálja, például spektrumanalízis, konvolúciós visszhang, zajcsökkentés, loop-konstrukciós eszközök és még sok más funkció. A lejátszási lista funkció segítségével elrendezheti a hanganyagot, és egyéb szerkesztési feladatokat is elvégezhet, például időnyújtást, hangmagasság-eltolást, ütemszeletelést, vágást és egyebeket.

 A hangrögzítés és -szerkesztés mellett az FL Studio 21 fejlett keverési és útválasztási lehetőségeket is kínál, amelyek segítségével összetett, csiszolt produkciókat hozhat létre. A keverő minden csatornája parametrikus EQ-val van felszerelve, és akár 10 effektet is tárolhat (VST, AU, DX vagy FL Native formátumban). Továbbá a keverő négy dedikált send csatornát tartalmaz, amelyek lehetőséget biztosítanak a több bemenetű effekt plug-inek oldalláncba kapcsolására.

 

Újdonságok az FL Studio 21-ben

Legfontosabb új funkciók

Audioklipek: Beépített burkológörbék be- és kikapcsolással, pontos szintszabályozással és automatikus kereszthangokkal.

Témák: Hue, Contrast, Brightness, Highlights, Metering és Step Color vezérlés.

Böngésző: Frissített böngésző címkézéssel, villámgyors kereséssel és online tartalomkereséssel, letöltéskezeléssel.

 

Plusz ezen kívül számos újdonság.

Neked ajánljuk:

Gyűjtsd a pontokat, iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj!


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj a legújabb temékekről, akciókról, hírekről és nyereményjátékokról! 
Hűségprogramunk által pedig vásárlásaid után pontokat kapsz, amelyeket levásárolhatsz!

Összehasonlítás

Nincsenek összehasonlítható termékek.