Biztonságos Vásárlás

Nálunk nem csak a bankkártyás fizetés biztonságos!
A Mango Sound weboldalán a teljes vásárlási folyamat (regisztráció, adatmegadás, belépés stb.) biztonságos csatornán zajlik. Nem kell tartanod tőle, hogy valaki akár egy nyilvános internet kávézóban lelopja az adataidat! 

Secured by Sectigo


Weboldalunk EV SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyet a Sectigo Limited, a világ egyik legnagyobb RSA Security vállalata állított ki. Ezt ellenőrizheted a böngésző címsorában megjelenő zöld lakatra kattintva:

 EV SSL Tanúsítvány

Illetve ha Internet Explorer-t használsz (egyébként nem javasoljuk, helyette a Chrome illetve Firefox böngészőt ajánljuk): 

Mango Sound EV SSL

A megrendelt termékek ellenértékét a megrendelés során azonnal, bankkártyával is kifizetheted. A biztonságos bankártyás fizetést a Borgun (B-Payment) szavatolja. Használhatsz MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro kártyát – utóbbit csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi – valamint internetes használatra alkalmas webkártyát. Adataid mindvégig tökéletes biztonságban lesznek, mivel a fizetés a Borgun (B-Payment) titkosított oldalán történik. Kártyaadataid kizárólag a Borgun (B-Payment) kezeli a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást, tehát mi nem ismerjük a kártyád adatait. A vásárlás végeztével e-mailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét, illetve elküldjük az úgynevezett tranzakcióazonosítót – ez a szám azonosítja a bankod felé a kártyás fizetést. 

Biztonságos Fizetés - BorgunA nálunk megadott személyes adatokat (még akkor is ha nem regisztráltál) soha, semmilyen körülmények között harmadik személynek nem adjuk át. Magasszintű adatbiztonsági megoldásaink szavatolják, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá ügyfeleink adataihoz.