FIGYELEM! | A DRASZTIKUS MÉRTÉKŰ INFLÁCIÓ ÉS AZ EURO/DOLLÁR ÁRFOLYAM BRUTÁLIS EMELKEDÉSE MIATT ÁRAINK KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!

<

Top

Hol találsz meg minket?

Üzlet: 1061 Budapest Paulay Ede u. 22-24. | Tel.: +36 (1) 413-0111 | Nyitva tartás: H-P 10:00 - 18:00 (SZ-V: Zárva!) 

A "Raktárról azonnal!" státuszú termékek ténylegesen a polcon vannak üzletünkben (nem valamilyen "külső raktárban"), azonnal szállíthatók vagy átvehetők üzletünkben nyitva tartási időben! A raktárkészlet információ 10 percenként valós időben frissül! Adam Audio A7V
Adam Audio A7V Adam Audio A7V

media

 • Tényleg raktáron van a termék?

  Amennyiben a termék neve alatt a raktárkészletnél a Raktárról azonnal! | Valós saját raktárkészlet üzletünkben! feliratot látod, a termék ténylegesen, fizikailag raktáron van a saját üzletünkben.

  Tehát azonnal szállítható, vagy üzletünkben átvehető a 1061 Budapest Paulay Ede utca 22-24. címen. Ezen kívül még azt is látod, hány darab van raktáron a termékből.

  Üzletpolitikánk része, hogy valódi raktárinformációt közlünk, és nem hazudozunk a raktárkészletünkről! Erről bővebben ide kattintva olvashatsz. 

  Amennyiben a termék nincs raktáron, ezt is egyértelműen látod a készlet információnál. 


 • Mikor kapom meg a rendelésem?

  A 12:00 óráig leadott megrendeléseket még aznap átadjuk a futárnak, ha a termék a raktáron van, így azt a következő munkanapon megkapod a legtöbb esetben.

  Ha a termék nincs raktáron, egyeztetünk veled a kiszállítás várható idejéről. A raktárkészlet információt megtalálod a termék neve alatt. A készletünk valós, a saját raktárunkban található az üzletben, szinkronizálva az ügyviteli rendszerrel, így óránként frissül. Nem alkalmazunk kommunikációs trükköket, más kereskedőkkel ellentétben mi nem tévesztünk meg hamis raktárkészlet információkkal!

 • Hogyan tudok fizetni?

  Készpénzzel / kártyával az üzletben
  Utánvéttel a futárnak (kártya vagy készpénz)
  Bankkártyával online
  Előre utalással

 • Személyesen át tudom venni?

  Igen, át tudod venni.  
  Üzletünk címe: 1061 Budapest | Paulay Ede u. 22-24 | Tel.: +36 (1) 413-0111

  A személyes átvételhez a terméket nem kötelező megrendelned webáruházban, azonban több okból is érdemes:

      Rendelésed nyomon követheted a rendszerünkön keresztül.
      Rendelésed összekészítve veheted át nálunk.
      A megrendeléssel lefoglalod a terméket, így más nem viszi el előled.
      Részt vehetsz hűségprogramunkban, értékes összegeket gyűjthetsz.

 • Mennyibe kerül a szállítás?

  A szállítás 49.000.- Ft felett ingyenes, és 49.000.- alatt is csak 1090.- Ft.

  A csomagot a futárcég szállítja házhoz. 

Részletek
Sonarworks SoundID Reference kiterjesztett 60 napos ingyenes próbaverziója

Minden Adam Audio A sorozathoz jár a Sonarworks SoundID Reference szoftver meghosszabbított ingyenes próbaverziója. A Sonarworks-szel együttműködve az Adam Audio 60 napig ingyenesen kínálja a precíziós akusztikai környezet kalibrációs szoftvert. A SoundID Reference megméri a stúdióteret, és beállítja a monitorozórendszer kimenetét a hangzásbeli pontosság érdekében. Különböző beállításokat is választhat, hogy monitorai különböző hangkörnyezeteket reprodukáljanak. Az A Control segítségével a SoundID Reference-t teljes mértékben integrálhatja közvetlenül a monitorokba, kalibrációs profilokat exportálhat a szoftverből és közvetlenül a monitorokba telepítheti. ez lehetővé teszi, hogy a SoundID Reference képességeit a vezérlőeszközön lévő szoftver használata nélkül használja. A SoundID szoftver zökkenőmentes integrációja az Adam Audio A sorozatával minden stúdió szakember számára hasznos. Ezen kívül a szoftver stúdióban történő használatához mérőmikrofonra is szüksége lesz. Az Adam Audio A sorozat fantasztikus bónuszaként a Sonarworks SoundID Reference szoftver növeli a stúdióélményt. Váltsa ki a 60 napos ingyenes próbaverziót, amikor regisztrálja az A sorozatú hangszóróit az adam-audio.com MyADAM szekciójában.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: Vásároljon új ADAM stúdiómonitor(ok)at vagy mélysugárzót, és regisztrálja azt az ADAM weboldalán, és 5 év garanciát kaphat rá.

Forgatható HPS hullámvezető technológia
A legmodernebb technológiát felhasználva az ADAM Audio megalkotta az egyik leghatékonyabb, stúdiómonitorokon belül elérhető magas hangszórót. Az X-Art Tweeter az újonnan bevezetett forgatható HPS (high-frequency propagation system) hullámvezető technológiával együtt egyenletes szórást biztosít, ami széles vízszintes tengelyt eredményez egy erősen fókuszált függőleges síkkal. A HPS technológia azt jelenti, hogy a magassugárzó 90 fokos lépésekben eltolható, így vízszintes és függőleges tájolásra egyaránt alkalmas. Ez lehetővé teszi a rezonancia- és torzításmentes hangvisszaadást, amely a lehető legjobb hanghűséget és hangteljesítményt biztosítja.

Az X-ART tweeter szikrázó magas hangzást biztosít
Az X-ART magassugárzó az ADAM Audio saját fejlesztésű X-ART elvén alapul, a magassugárzó membránjához egy vékony pliszírozott fóliát használnak, amely a magas frekvenciatartományban további pontosságot és optimális minőséget biztosít. Az X-ART magassugárzó precíz tranziens válasza a lehető legjobb hangminőséget biztosítja, megtartva az eredeti jel minden árnyalatát az optimális átláthatóság és hanghűség érdekében.

A hibrid erősítés erőteljes hangzást biztosít
Az A7V középpontjában az erősítők kettőssége áll, amely az analóg és a digitális technológia legjobb elemeit egyesíti, hogy lineáris teljesítményt nyújtson minimális torzítással. Kézzel kiválasztott hatékonyság és teljesítmény; a kettős erősítésű kialakítás tökéletes egyensúlyt biztosít az átlátható hangvisszaadás és az energiafogyasztás között.

A Class-D erősítők által meghajtott mélysugárzók alacsony hőleadást biztosítanak, ami kisebb hűtőbordát tesz lehetővé, ami összességében jobb teljesítményt és jobb teljesítményt eredményez. A magassugárzót AB osztályú erősítők táplálják, amelyek a magas frekvenciák természetes reprodukcióját biztosítják. Minden egyes erősítőt kifejezetten az egyes komponensekhez választottunk ki, ami egy finomhangolt, megfelelően összehangolt hangsugárzót eredményez.

Többrétegű ásványi mélysugárzó
Az ADAM Audio A7V elöl és középen egyedi tervezésű mélysugárzók találhatók. Az ásványi kőszálak egyedülálló keverékéből készültek, amelyeket egy ultrakönnyű és rendkívül stabil kúpot alkotnak, így az A7V hangkaraktere páratlan. Ezt a szabadalmaztatott tervezési és szerkezeti választást úgy választották ki, hogy a hangszóróban használt speciális meghajtóval és erősítővel párosuljon, segítve ezzel a harmonikus, érzékeny és tiszta hangzást, amely minden hangerő-tartományban makulátlan kimenetet produkál, hallható torzítás nélkül.

Egyedi "Voicing" hangprofilok bevezetése
Az A-sorozat egyik leginnovatívabb újdonsága a 'Voicings'. A Voicings olyan előre definiált hangprofilok, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen helyzethez alkalmazkodjon. A három Voicing beállítás az UNR (Uniform Natural Response), a Pure és az Ext (extended functionality).

Az UNR egy természetes hangzású válaszgörbét biztosít, amelyet az ADAM Audio egyedileg tervezett, hogy lemásolja a régi termékek, például az AX sorozat hangzását. Ez a tökéletes hangprofil a dalszerzéshez és a zeneszerzéshez, olyan magával ragadó hangzást biztosít, amely beindítja a kreativitását. Alkalmi zenehallgatáshoz is a legjobb választás.

A Pure a lehető legnagyobb pontosságot nyújtja, általános természetes hangzással. Más hangszórók lapos beállításaihoz hasonlóan a "Pure" beállítás tökéletes keverési és mastering alkalmazásokhoz.

Végül az Ext lehetővé teszi, hogy egyéni hangszíneket és válaszokat töltsön be, amelyeket az A Control alkalmazással tárcsázhat be Ethernet-kapcsolaton keresztül. Itt hatsávos EQ-val testre szabhatja a hangzást, így pontosan beállíthatja a zenei stílusához vagy a hallgatási környezetéhez szükséges frekvenciagörbét.

Tökéletes hallgatási élmény létrehozása kezelés nélkül is
A Sonarworks-szel együttműködésben kifejlesztett ADAM Audio A7V-t úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon az Ön igényeihez és környezetéhez. Négy szűrő célozza meg a legproblémásabb frekvenciatartományokat, amelyek jellemzően kiegyensúlyozatlan hallgatási élményt eredményeznek. A hangszóró hátoldalán található beépített kapcsolókkal átkapcsolva az A7V válaszát pontosan az Ön igényeihez igazíthatja, figyelembe véve a mélyeket, az alsó-középső, a magas-középső és a magas tartományt, amelyeket a szoba méretei vagy a hangszóró elhelyezése befolyásolhat. A több mint 100 hangolási lehetőséggel zökkenőmentesen kezelheti a problémákat az íróasztaláról vagy a szobájából.

Az A Control szoftveralkalmazás segítségével a következő szintre léphet. Ebben az alkalmazásban fejlett szűrőfrekvenciákat tölthet közvetlenül a monitorokba, hogy segítsen kompenzálni a hallgatási környezet tökéletlenségeit. Hallgassa monitorait úgy, ahogyan azokat hallani kell, és fejtse meg a kulcsot a különböző rendszereken is átültethető keverésekhez.

Újratervezett ház a jobb teljesítmény érdekében
A hangszórók tervezésének fontos szempontja a hangfal. A nem megfelelően hangolt terelőlap nem kívánt rezonanciákhoz és torzításhoz vezet magas hallgatási szinteken. Az új ADAM Audio A7V az AX sorozat örökségére épül, de továbbfejlesztett kialakítással a még jobb hallgatási élmény érdekében. A vastagabb, megerősített falakkal készült A7V rendkívül masszív, ugyanakkor hihetetlenül könnyű, ami segít minimalizálni a belső rezgéseket. Mindez egy újonnan tervezett, elöl elhelyezett, szélesített nyílású kialakítással párosul, amely optimalizálja a légáramlást, és az újonnan tervezett terelőlemezzel együttműködve véget vet a nemkívánatos mélyhang-torzításnak magas hallgatási szinteken. Ezen kívül a hangfal elülső része körüli mélyebb ferdítés segít csökkenteni a diffrakciót a lineárisabb válasz érdekében.

Kisebb stúdiók vagy szórakoztató rendszerek számára, ahol a hely szűkös, az A7V falra szerelhető megoldásokat kínál a fedélzeti M8-as menetes csavarfuratokon keresztül, amelyek a szerelőlemezek széles választékát fogadják.

 • Megoldás minden helyiségre a forgatható HPS hullámvezetővel, hogy vízszintesen vagy függőlegesen használhassa monitorait
 • A magas frekvenciák lenyűgöző terjedése hatalmas sztereó hangzásvilágot eredményez
 • Kezelje a gyakori nem kívánt szobai visszaverődéseket a fedélzeti szobaadaptációval a pontos monitorozáshoz bármilyen környezetben
 • A Sonarworks-szel együttműködve kifejlesztett, hátulra szerelt akusztikai adaptáció korrigálja a hangszóró válaszát a jobb hallgatási élmény érdekében
 • A prémium kialakítás és az alkatrészek kiváló hangteljesítményt nyújtanak a hiperpontos keveréshez
 • A mélysugárzóban használt D-osztályú erősítő tökéletesen kombinálódik a magas hangszóróban használt A/B-osztályú erősítővel, hogy lenyűgöző SPL-tartományt biztosítson
 • A könnyű, megerősített és rendkívül stabil terelőlemez hatékonyan segít kiküszöbölni a belső rezgéseket és a nem kívánt torzításokat és artefaktumokat a tiszta és precíz mélyhangok érdekében
 • Az újratervezett, elölre szerelt mélysugárzó-nyílás segít minimalizálni a zajt azáltal, hogy optimalizálja a légáramlást a hangszóróban
 • Két hangosítási lehetőség a "Pure" üzemmóddal, amely lapos és semleges hangzást kínál, amely ideális keveréshez, masteringhez és kritikus zenehallgatáshoz.
 • Az Uniform Natural Response hangképzés a klasszikus ADAM monitorok, például az AX sorozat inspiráló és dinamikus hangzásvilágát veszi alapul.
 • Spóroljon helyet a stúdióban, és szerelje a hangszórókat a falra négy M8-as menetes csavarfuraton keresztül, amelyek számos tartóval kompatibilisek
 • A távirányítóval történő működtetés lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag az összes monitorparamétert a hallgatói pozícióból vezérelhesse anélkül, hogy a hangszórók mögé kellene nyúlnia
 • Az Ethernet-csatlakozás biztosítja a jövőbiztos kialakítást a legújabb DSP firmware és szoftverfrissítések letöltésével
 • Úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen működjön több hangszórós elrendezésben a térhatású hangzás alkalmazásaihoz

Neked ajánljuk:

Gyűjtsd a pontokat, iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj!


Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj a legújabb temékekről, akciókról, hírekről és nyereményjátékokról! 
Hűségprogramunk által pedig vásárlásaid után pontokat kapsz, amelyeket levásárolhatsz!

Összehasonlítás

Nincsenek összehasonlítható termékek.